tag:blogger.com,1999:blog-6121497668872320938.post6123056395199716993..comments2023-11-30T17:49:33.165+01:00Comments on Grahamka, weka i kajzerka...: Tang Zhong i brązowy ryżMarcinHhttp://www.blogger.com/profile/11675181694554778087noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6121497668872320938.post-568821750141215312015-01-04T11:53:13.132+01:002015-01-04T11:53:13.132+01:00Gracias Hilmar :)
Salió bien por bien modelo :D
sa...Gracias Hilmar :)<br />Salió bien por bien modelo :D<br />saludos fuertesMarcinHhttps://www.blogger.com/profile/11675181694554778087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6121497668872320938.post-26220123017188754032015-01-04T11:37:56.388+01:002015-01-04T11:37:56.388+01:00Excelente! gracias por probar esta receta! lindo b...Excelente! gracias por probar esta receta! lindo blog! saludos!Hilmarhttps://www.blogger.com/profile/02740105675170702777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6121497668872320938.post-8483537109991620072015-01-03T11:47:53.037+01:002015-01-03T11:47:53.037+01:00Gorąco Cię namawiam, abyć tę metode wypróbowała. G...Gorąco Cię namawiam, abyć tę metode wypróbowała. Głownie dla miekiszu, który jest fantastycznie miękki i delikatny.<br />p.s.robiąc Tang Zhong już nie używam termometru, robię to na oko, podgrzewam mleko, a jak zacznie stosownie gestnieć, odstawiam i przykrywam go wczesniej przygotowana folią, i tyle :)<br />Pozdrawiam serdecznieMarcinHhttps://www.blogger.com/profile/11675181694554778087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6121497668872320938.post-20928726350858422072015-01-01T23:56:35.371+01:002015-01-01T23:56:35.371+01:00bardzo ciekawy wpis :) wypróbuję ta metodę pieczen...bardzo ciekawy wpis :) wypróbuję ta metodę pieczenia....tylko muszę kupić termometr cukierniczy.PozdrawiamDelicious Titbitshttps://www.blogger.com/profile/08877228619874839768noreply@blogger.com