Moja biblioteka

Print Friendly and PDF
365 Recetas de Pan. Anne Sheasby
365 Recetas de Pan. Anne Sheasby
Chleb.Jeffrey Hamelman
Chleb domowy wypiek
Chleb domowy wypiek.
Domowy wypiek chleba.
El Aprendiz De Panadero. Reinhart Peter
El Aprendiz De Panadero.
Reinhart Peter
El Libro del Pan - Eric Treuillé, Ursula Ferrigno
El Libro del Pan.
Eric Treuillé, Ursula Ferrigno
Elaboracion artesanal del pan - Linda Collister, Anthony Blake
Elaboracion artesanal del pan.
Linda Collister, Anthony Blake
Pan y dulces italianos.
Hermanas Simili
Panes mexicanos.
Irving Quiroz
Pieczemy ekologiczny chleb.
Pieczenie chleba. Krok po kroku. Dan Lepard i Richard Whittington
Pieczenie chleba. Krok po kroku.
Dan Lepard i Richard Whittington
Piekarstwo - receptury, normy, porady i przepisy prawne.
Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego.
Handlowo-Usługowa Spółdzielnia „Samopomoc Chłopska”.
Simply Scottish Cakes & Bakes.
Simply Scottish Cakes & Bakes.
Karon H.Grieve
Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 11 maja 1959 r. w sprawie zużycia surowców (receptury) przy produkcji pieczywa piekarniczego

2 komentarze:

  1. Muszę Ci się przyznać, poznałam Twój blog przy okazji pieczenia w Marcowej Piekarence i co? zauroczyła mnie Twoja pasja i zabawa wypiekaniem chleba.najbardziej jednak wpadła mi w oko zakładka z wypiekami na starterze Tan Zong.
    pewnie będę sie za nie zabierać wkrótce.
    Dzięki że mogłam tu do Ciebie trafić a jak będe miała pytania to pomożesz?
    Dorota-Moje Małe Czarowanie

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oczywiście, z przyjemnością Ci pomogę, jesli tylko będę mógł. A Tang Zhongi jakoś tak podeszły mi, chleby maja bardzo fajną teksturę, bardzo fajnie sie robi. Jakiś czas temu szukając fajnych przepisów natrafiłem na to na jakichs azjatyckich blogach, i tak się to potoczyło :)

      Usuń