- Bagietka, autoliza, zakwas żytni razowy
- Basic scones
- Biove Orkiszove
- Bułeczki belgijskie
- Bułeczki na Tang Zhong, nadziewane kurczakiem w curry
- Bułeczki pszenne z Poolish
- Bułki dwusezamowe
- Bułki gryczane
- Bułki jarosławskie zdobione, prosto z Rosji...
- Bułki maślane z suszoną żurawiną
- Bułki maślankowe z miodem
- Bułki mleczne na Tang Zhong
- Bułki na hamburgery, pszenne
- Bułki na zakwasie żytnim, z pieczonym czosnkiem
- Bułki orkiszowe, pieczone metodą solno - drożdżową
- Bułki orkiszowo-gryczane na maślance
- Bułki orkiszowo-pszenne na pâte fermentée
- Bułki pszenne na zakwasie z dodatkiem mąki razowej
- Bułki słodowe
- Bułki tygrysie
- Bułki wiedenki w stylu hiszpańskim
- Bułki z przedziałkiem, z nasionami ostropestu i mąką gryczaną
- Bułki żytnie 40% z kminkiem, wg Hamelmana
- Cocas de patata - słodkie bułki z Majorki
- Grahamki wytrawne
- Grissini z solą i nasionami
- Pai Bao z żurawiną - słodkie bułeczki z Honkongu
- Polskie bułki maślane A.D.1959
- Roti Paun - maślane bułeczki z Malezji
- Scottish morning rolls
- Sztangle graham orkiszowe
- Treacle scones
- Weka...a może bułka paryska?
Bułki, bułeczki
Subskrybuj:
Posty (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz