Salzburger Nockerl: Un Postre Emblemático Austriaco
-
Creo que nunca he pasado tanto tiempo sin publicar en mi web… Pero sabéis
que ha sido por una buena causa, ¡mi libro! Al final, son muchas gestiones
que ...
Szybkie racuszki na jogurcie greckim
-
Masz ochotę na racuchy, ale w domu nie ma drożdży albo po prostu brakuje
czasu na przygotowanie? Na ratunek przychodzi ten przepis. Racuszki na
sodzi...
Pancitos con mantequilla de ajo
-
Uno de los pancitos favoritos de mis hijos son estos bollitos con
mantequilla de ajo.
Sin duda, estos pancitos calientitos son irresistibles! Se puede...
Chleb litewski ze słodem
-
Chleb litewski ze słodem. Uwielbiam takie chleby. Jako że nie posiadam
żadnego oryginalnego przepisu (choć pewnie jest ich wiele) – skorzystałam z
kilku,...
Master Class 28-29 May 2016, Rotterdam
-
Quick shout out for my friend’s Ralph coming bread masterclass. If you have
the chance, don’t miss it, he is a fantastic teacher and is in very good
compan...
Enero: Pa de Pagès
-
¡Bienvenidos un mes más a Bake The World!
Estrenamos el año volviendo a las raíces, a un pan básico que nos dará los
pilares para que podamos seguir inv...
Rogale świetozakalczyńskie
-
Rok temu rzuciłam się na robienie rogali świętomarcińskich.
Nie pamiętam co się działo podczas produkcji oprócz tego, że powiedziałam
sobie, że to będzie pi...
Chleb Fendu i zielone ostępy
-
Bochenek chleba fendu miał dołączyć do zakręconej listy kwietniowej* "Na
zakwasie i na drożdżach"*, ale niestety spóźnił się. Jego forma, którą
uzyskuje ...
Senfbrot -- German Mustard Bread #ArtisanBreadBakers
-
The bread of the month for the Artisan Bread Bakers for March was Senfbrot.
Senfbrot, a German bread made with white bread flour, rye, and cracked
wheat, i...
Bułki razowe z mąką żytnią
-
Kontynuacja bloga znajduje się po adresem
*slowlifeandthecity.blogspot.com*
*Zapraszam!*
Bułki z dużą zawartością mąki pszennej razowej i żytniej, ale ...