| 365 Recetas de Pan. Anne Sheasby | |
| Chleb.Jeffrey Hamelman | |
| Chleb domowy wypiek. | |
| Domowy wypiek chleba. | |
| El Aprendiz De Panadero. Reinhart Peter | |
| El Libro del Pan. Eric Treuillé, Ursula Ferrigno | |
| Elaboracion artesanal del pan. Linda Collister, Anthony Blake | |
|
| Pan y dulces italianos. Hermanas Simili |
| Panes mexicanos. Irving Quiroz | |
| Pieczemy ekologiczny chleb. | |
| Pieczenie chleba. Krok po kroku. Dan Lepard i Richard Whittington | |
| Piekarstwo - receptury, normy, porady i przepisy prawne. Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Handlowo-Usługowa Spółdzielnia „Samopomoc Chłopska”. | |
| Simply Scottish Cakes & Bakes. Karon H.Grieve | |
| Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 11 maja 1959 r. w sprawie zużycia surowców (receptury) przy produkcji pieczywa piekarniczego |
Moja biblioteka
Subskrybuj:
Komentarze (Atom)














Muszę Ci się przyznać, poznałam Twój blog przy okazji pieczenia w Marcowej Piekarence i co? zauroczyła mnie Twoja pasja i zabawa wypiekaniem chleba.najbardziej jednak wpadła mi w oko zakładka z wypiekami na starterze Tan Zong.
OdpowiedzUsuńpewnie będę sie za nie zabierać wkrótce.
Dzięki że mogłam tu do Ciebie trafić a jak będe miała pytania to pomożesz?
Dorota-Moje Małe Czarowanie
Oczywiście, z przyjemnością Ci pomogę, jesli tylko będę mógł. A Tang Zhongi jakoś tak podeszły mi, chleby maja bardzo fajną teksturę, bardzo fajnie sie robi. Jakiś czas temu szukając fajnych przepisów natrafiłem na to na jakichs azjatyckich blogach, i tak się to potoczyło :)
Usuń