- Borodinsky
- Chleb fasolowy z rozmarynem
- Chleb bez mąki
- Chleb jaglany mleczny
- Chleb litewski na mące starogardzkiej
- Chleb mieszany z ostropestem
- Chleb na zakwasie z pieczonym czosnkiem, wg Hamelmana
- Chleb orkiszowy razowy z białą kaszą gryczaną
- Chleb owocowy Olofa Viktorsa
- Chleb pszenno-orkiszowy, z ostropestem i nutą kolendry
- Chleb pszenno-żytni z prażoną mąką
- Chleb pszenny razowy, z nasionami dyni i czarnuszki
- Chleb pszenny z kozim serem i kminkiem
- Chleb toskański
- Chleb z semoliną, na zakwasie, wg Hamelmana
- Cztery Zboża, na Tang Zhongu
- Chleb ziołowy z płatkami żytnimi
- Fougasse z oliwkami, wg przepisu Hamelmana
- Francuski Duval de Dieppe
- Graham
- Jasny chleb na zakwasie, łatwy
- Kaszubski na podmłodzie
- Knekkebrød - chleb chrupki z krainy Wikingów
- Kwiat, pszenny na Tang Zhongu
- Lecytal - wyborowy chleb pszenny
- Minichlebki żytnie z suszonymi śliwkami
- Mleczny Hokkaido, na Tang Zhongu
- Muu-Muu
- Nałęczowski, tradycyjnie polski
- Niemiecki żytni z ziarnami, na zakwasie
- Normandzki chleb jabłkowy (bezcydrowy) wg Hamelmana
- Chleb orkiszowy, na zakwasie i drożdżach
- Owsiany, przypadkowy
- Pomidorowiec orkiszowy z czarnym sezamem
- Pomorski
- Pszenny z pieczonymi ziemniakami i rozmarynem
- Razowy orkiszowy na zaparce i zakwasie, z orzechami włoskimi
- Rossisky
- Rżany z czarnuszką, i odrobiną orkiszu
- Schrzaniony chleb
- Selkirk bannock
- Starogardzki
- „Struan” z rodzynkami i cynamonem, na zakwasie
- Tang Zhong, orkisz, podmłoda i czekolada
- Tang Zhong biało-brązowy pszenny,
- Tang Zhong i kasza gryczana
- Tang Zhong i kuskus
- Tang Zhong i ryż
- Tang Zhong orkiszowy z czarnuszką
- Tang Zhong razowy, pszenny
- Tang Zhong tęczowy, pszenny
- amerykański z San Francisco
- czeski wiejski
- grecki Pan de Horiadaki
- razowy żytni 70% Detmolder
- Razowy żytni 80% Detmolder
- Z prosa razowego
- Żytni z ziemniakami
- Żytni, łatwy i szybki
- Żytnio-gryczany na zakwasie
Chleby
Subskrybuj:
Posty (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz